Slikposer

53 varer

De kendte mærker og de bedste slikposer fra USA, England og Japan, finder du her hos os. Hvem elsker ikke Ameriaknsk, Engelsk og Japansk slikposer?

Viser 1 - 25 af 53 produkter
 • Haribo Pontefract Cakes Haribo Pontefract Cakes
  Available
  Haribo Pontefract Cakes
  160 g

  Pontefract Cakes danner stadig hjertet i UK, og de fremstilles stadig i Pontefract, hvor man bruger den oprindelige opskrift med rå lakrids og giver dem det traditionelle stempel, forbrugerne har lært at forbinde med den oprindelige Pontefract Cake

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo Jelly Babies Haribo Jelly Babies
  Available
  Haribo Jelly Babies
  180 g

  Alles Haribo favorit vingummibamser kommer i ananas, solbær, appelsin, jordbær og lime smag.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo Minions Haribo Minions
  Available
  Haribo Minions
  160 g

  En blanding af frugtvingummier og skumstykker med forbrugeres yndlings Haribo-smag: jordbær, kirsebær, hindbær, æble og blåbær. Hver pose indeholder en blanding af 5 unikke Minions karakterer i de ikoniske blå og gule farver: Carl, Dave, Jerry, Tim, såvel som den lilla Evil Minion

  21,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Haribo The Smurfs Haribo The Smurfs
  Available
  Haribo The Smurfs
  160 g

  Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Udover en uovertruffen smag er disse vingummier således spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.

  23,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Bassetts Jelly Babies Bassetts Jelly Babies
  Available
  Bassetts Jelly Babies
  130g

  Disse lækre frugtagtig aromatiseret bløde Jelly Babies er en sand konfekture klassiker. Siden 1918 har disse Jelly Babies blevet elsket af både børn og voksne. Lavet med ægte frugtsaft, naturlige farver og smagsstoffer. Denne 130g pose er perfekt til at dele med venner og familie.

  19,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Jelly Belly Pink Camo Beans
  Available
  Jelly Belly Pink Camo Beans
  99 g

  Der er faktisk et svagt bevis på at pink camouflage har været brugt på flådeskibe (først brugt af Lord Mountbatten!). Der er til gengæld et meget mere bevisbar sag i jelly beans! Disse pink camo jelly beans fra Jelly Belly ser ikke blot fantastiske ud, de smager også herlige. Grib en pose i dag og forkæl dig selv. 

  24,95 DKK
 • Swizzels Fun Gums Teeth 'n' Toothbrush
  Available
  Swizzels Fun Gums Teeth 'n' Toothbrush
  12 g

  Swizzels pick-n-mix søde sager er de perfekte fødselsdagfestsslik. Vi ved, hvor vigtigt det er for ethvert barn til fødselsdagsfest at have de samme gaver i festposen, som alle de andre har, så husk at samle vores pick-n-mix udvalg og køb præcis det samme slags slik du har brug for i dine fødselsdagsfests-slikposer. 

  2,95 DKK
 • Haribo Starmix Haribo Starmix
  Available
  Haribo Starmix
  160 g

  En fantastisk blanding af vingummislik med frugt- og colasmag fra Haribo i én pose. Posen indeholder evig-favoritterne: bamser, ringe, spejlæg, hjerter og colaflasker.

  19,95 DKK
 • Skittles Crazy Sours Skittles Crazy Sours
  Available
  Skittles Crazy Sours
  55 g

  Kom med og følg regnbuen, hvor mulighederne er uendelige. Alt kan ske, og vil sandsynligvis ske. Skittles giver fantasien frit løb, sprænger hverdagens grænser og fører dig ind i en verden uden begrænsninger. Skittles med smag af syrligt æble, kirsebær, mandarin, ananas og hindbær. Skittles, TASTE THE RAINBOW.

  9,95 DKK
 • Skittles Fruits Skittles Fruits
  Available
  Skittles Fruits
  55 g

  Skittles er på rekordtid blevet en utrolig populær tyggepastil herhjemme, hvor den nydes af unge og ældre. Skittles består af dragees med smag af forskellige frugter, der tager dine smagsløg med på en dejlig rejse. 

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Skittles Tropical Skittles Tropical
  Available
  Skittles Tropical
  55 g

  En velsmagende blanding af tropiske varianter. Egnede til vegetarer. Smag Regnbuen!

  9,95 DKK
  2 Anmeldelse(r)
 • Skittles Wild Berry Skittles Wild Berry
  Available
  Skittles Wild Berry
  55 g

  En velsmagende blanding af bær smag. Egnet til vegetarer. Smag Regnbuen!

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Skittles Wild Berry & Tropical Mash-Ups
  Available
  Skittles Wild Berry & Tropical Mash-Ups
  204.1 g

  Skittles Flavor Mash-Ups! Wild Berry + Tropical Bite Size Candies er lækre og søde med frugtsmag. Skøn at dele med dine venner. Skittles Mashups indeholder en blanding af dine yndlings Skittles smag: vilde og tropiske bær. Nyd  204g Skittles pose med venner og familie eller servér dem til din næste fest. 

  34,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Sour Patch Kids Lineups Sour Patch Kids Lineups
  Available
  Sour Patch Kids Lineups
  180 g

  Nyt! Sour Patch Kids "Lineups" er serie af sour patch kids, der er knyttet sammen ved deres sure hoveder og deres sure fødder. 

  34,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Rowntree's Fruit Pastilles Rowntree's Fruit Pastilles
  Available
  Rowntrees Fruit Pastilles
  120 g

  Rowntree's Fruit Pastiller er lækre frugtbaserede slik, der indeholder ingen kunstige farver, smag eller konserveringsmidler. Denne frugtjuiceslik indeholder jordbær, lime, appelsin og solbærsmag. 

  21,95 DKK
 • Rowntrees Pick & Mix Pouch
  Available
  Rowntrees Pick & Mix Pouch
  120 g

  Hvorfor have kun en af dine Rowntree favoritter ad gangen, når du kan have tre? Denne pakke med frugtige vingummier indeholder Tooty Frooties, Fruit Pastilles og Fruit Gums, så med alt fra den langtidsholdbare til den intense har denne pakke noget for enhver. 

  21,95 DKK
 • Candyland Milk Bottles Candyland Milk Bottles
  Available
  Candyland Milk Bottles
  150 g

  Lavet med rigtig mælk, naturlige farver og smag. Disse mælke-lækkerier er charmerende overraskelser, når andre slik ikke kan få dig til at stoppe med at gabe. Så blød og så chewy med et sødt pulver overtræk, hvis bare de kunne leveres hver morgen. 

  19,95 DKK
 • Jelly Belly Dr. Pepper Jelly Belly Dr. Pepper
  Available
  Jelly Belly Dr. Pepper
  99 g

  Den ubeskrivelige smag af Dr Pepper klemt ind i lækre Jelly Belly jelly beans for at tilbyde dig en fantastisk og unik slikoplevelse. Værsgo, forkæl dig selv med pose eller to. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Hello Kitty 87g
  Available
  Jelly Belly Hello Kitty 87g
  87 g

  Den velkendte Jelly Belly med din søde udgave af Hello kitty slik ! Den ultra søde udseende samt smag med de forskellige smagsvarianter i en enkel pose! En blanding af tyggegummi smag, candy floss, æble, jordbær og cheesecake smag. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Trolls
  Available
  Jelly Belly Trolls
  80 g

  En smagspakke der vil tilfredsstille dine frugtsliks-trang, samtidig med at imødekomme din kærlighed for trolde, Jelly Belly DreamWorks© Trolls Jelly Beans er næsten for gode til at være sande. Smag omfatter Berry Blue, Jewel Very Cherry, Orange Sherbet, Lemon, og Lime.

  19,95 DKK
 • Candyland Refreshers Fizz Balls
  Available
  Candyland Refreshers Fizz Balls
  140 g

  Stadig en favorit til hverdagen. De samme fizzy kvaliteter nu er  blevet omdannet til lækre chewy Bon Bons, der kommer i en række forskellige smagsoplevelser, fra sur citron smag  til saftig hindbær, lime og appelsin.

  19,95 DKK
 • Jelly Belly Finding Dory
  Available
  Jelly Belly Finding Dory
  80 g

  Fyldt med en Finne-tastisk blanding af lækre Jelly Belly jelly beans, der efterligner koralrevets glans: strålende versioner af Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Grape Soda, Orange, Sour Lemon, og Very Cherry.

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Batman
  Available
  Jelly Belly Batman
  80 g

  Blanding af farverige Super Hero Jelly Belly jelly beans, der omfatter skinnende versioner af populære smag som Berry Blue, Blueberry, Cream Soda, Sour Lemon, Very Cherry and Wild Blackberry.

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Disney Princess Collection
  Available
  Jelly Belly Disney Princess Collection
  80 g

  Hver pose er fyldt med en fortryllende blanding. Syv af vores mest populære smag med en farvestrålende og skinnende polering. 

  29,95 DKK
 • Jelly Belly Juicy Pear
  Available
  Jelly Belly Juicy Pear
  99 g

  En af vores mest populære smag. Vi bruger rigtig pærejuice fra koncentrat til at lave vores Juicy Pear jelly beans. Klædt på som den sande vare med en grøn ydre og en hvid indre, så du næsten ikke kan kende forskel på de to!

  29,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere