Skittles Tropical 45 g
  Skittles Tropical
  Skittles Tropical 45 g
  Skittles Tropical

  Skittles Tropical

  2 Anmeldelser
  45 g
  På lager
  9,95 kr.

  (221,11 kr. kg)

  Inkl. moms

  En velsmagende blanding af tropiske varianter. Egnede til vegetarer. Smag Regnbuen! Et smagfuldt mix af tropiske smagsvarianter. Ikke to regnbuer er ens. Det samme gælder to pakker Skittles. Nyd et besynderligt mix. Egnet til vegetarter.

  Varebetegnelsen
  Blødt slik i en sprød sukkerskal med tropisk frugtsmag
  Ingredienser:
  sukker, glukosesirup, palmefedt, surhedsregulerende middel: E330, E296, dextrin, maltodextrin, aromaer, modificeret stivelse, farvestoffer: E163, E162, E171, E132, E160a, E100, E133, E160e, surhedsregulerende middel: E331iii, koncentrater (sødkartoffel, radise), overfladebehandlingsmidler: E903
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Assorteret
  Smag
  Banan, Bær, Kiwi, Lime, Mango, Ananas
  Sliktype
  Sejt
  Nettovægt
  45 g
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1692 KJ / 399 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 89,6 g. -heraf sukkerarter: 88,7 g. Fedt: 4,2 g. -heraf mættede fedtsyrer: 2,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,02 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Elsker Skittles
  Det smager bare så godt :D
  d.

  Elsker skittles
  Jeg elsker dette produkt, jeg er en stor skittles fan ! Jeg bestilte en pakke med to , og modtog det dagen efter. TAK! :)
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  09-04-2022

  Batchkode :

  B460179 CF83P

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken