Skittles Fruits 55 g
Skittles Fruits 55 g
Skittles Fruits 55 g
Skittles Fruits 55 g
Skittles Fruits 55 g
Skittles Fruits 55 g
Skittles Fruits 55 g
Skittles Fruits 55 g

Skittles Fruits

55 g
1 Anmeldelser
9,95 kr.

(180,91 kr. kg)

Inkl. moms

Skittles er på rekordtid blevet en utrolig populær tyggepastil herhjemme, hvor den nydes af unge og ældre. Skittles består af dragees med smag af forskellige frugter, der tager dine smagsløg med på en dejlig rejse. Tyggevenligt slik i en sprød sukkerskal med syrlig smag af frugt. Ikke to regnbuer er ens. Det samme gælder to pakker Skittles. Nyd et besynderligt mix.

Ingredienser
sukker, glukosesirup, palmefedt, citronsyre [E330], æblesyre [E296], dextrin [E1400], maltodextrin, aromaer, rødbedefarve [E162], titandioxid [E171], curcumin (gurkemejefarve) [E100], (beta)-carotener [E160a], indigotin (blue 2) [E132], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], anthocyanin [E163], beta-apo-8'-caroteral [E160e], modificeret stivelse [E1401], trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], carnaubavoks [E903]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Farve
Assorteret
Smag
Solbær, Citron, Æble, Appelsin, Jordbær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1710 KJ / 404 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 90,7 g. -heraf sukkerarter: 89,8 g. Fedt: 4,2 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,5 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,02 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

grøn..yummy
Jeg plejede at spise Skittles hele tiden da jeg var 13 år. Jeg glemmer aldrig, hvor gode de er . Alle varianter er stor. Min personlige favorit er grøn.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

28-11-2020

Batchkode :

848DAPNS18

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.