Skittles Darkside 50 g

  Skittles Darkside

  50 g
  Ikke på lager
  15,95 kr.
  Inkl. moms

  Den anden side af regnbuen. Disse Skittles befinder sig en smule på den mørke side. Med smagsvarianter som blodappelsin, forbudt frugt, midnatslime, granatæble og mørke bær begynder vi så småt at blive en smule bekymrede over de beslutninger, som folkene hos Skittles har truffet på det seneste. En mørk kombination af frugtaromaer. Måske er de begyndt at hænge ud med den forkerte type mennesker?

  Ingredienser
  sukker, majssirup, delvist hydrogeneret palmekerneolie, citronsyre [E330], tapioca dextrin, modificeret majsstivelse, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, indigotin (blue 2) [E132], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], titandioxid [E171], mononatriumcitrat [E331], carnaubavoks [E903]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Gelatinefri
  Tema
  Zombie, Monstre, Halloween
  Smag
  Bær, Kirsebær, Frugt, Lime, Appelsin
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1674 KJ / 400 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 92 g. -heraf sukkerarter: 74 g. Fedt: 4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,05 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  08-07-2021

  Batchkode :

  008DKYRV01 05:28

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken