Skittles Darkside 50 g

    Skittles Darkside

    50 g
    På lager
    14,95 kr.
    Inkl. moms

    Den anden side af regnbuen. Disse Skittles befinder sig en smule på den mørke side. Med smagsvarianter som blodappelsin, forbudt frugt, midnatslime, granatæble og mørke bær begynder vi så småt at blive en smule bekymrede over de beslutninger, som folkene hos Skittles har truffet på det seneste. En mørk kombination af frugtaromaer. Måske er de begyndt at hænge ud med den forkerte type mennesker?

    Ingredienser
    sukker, majssirup, delvist hydrogeneret palmekerneolie, citronsyre [E330], tapioca dextrin, modificeret majsstivelse, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, indigotin (blue 2) [E132], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], titandioxid [E171], mononatriumcitrat [E331], carnaubavoks [E903]
    Fri for allergi
    Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
    Advarsel
    * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
    Opbevaringsforskrift
    Tørt og køligt
    Oprindelsesland
    USA
    Mærkninger
    Gelatinefri
    Tema
    Zombie, Monstre, Halloween
    Smag
    Bær, Kirsebær, Frugt, Lime, Appelsin
    Næringsindhold pr. 100 g
    Energi: 1674 KJ / 400 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 92 g. -heraf sukkerarter: 74 g. Fedt: 4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,05 g.
    Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
    iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
    Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
    Ingen anmeldelser

    Sporbarhed:

    Bedst før :

    08-07-2021

    Batchkode :

    008DLYRV01 08:29

    iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken