Sathers Sour Gummy Bears 85 g
Sathers Sour Gummy Bears 85 g
Sathers Sour Gummy Bears 85 g
Sathers Sour Gummy Bears 85 g

Sathers Sour Gummy Bears

85 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.

(234,71 kr. kg)

Inkl. moms

Gør din smagssans glad med Sathers Sour Gummi Bear Candy. Med en eksplosion af syrlig smag i hver bid er denne vingummibamse skøn og uimodståelig. Prøv at anbringe disse syrlige bamser oven på din is eller din cupcake, så det bliver ekstra lækkert. Frisk og længevarende, syrlig smag i hver en bid. Den ideelle kombination af sødt og syrligt.

Allergener (kan indeholde)
Mælk, Æg, Nødder, ​Jordnødder, Soja
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Kvælningsfare
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.