Sathers Orange Slices 137 g
Sathers Orange Slices 137 g
  Sathers Orange Slices 137 g
  Sathers Orange Slices 137 g

  Sathers Orange Slices

  137 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Sathers appelsinskiver med naturlige smagsstoffer, vil helt sikkert begejstre alle! Disse appelsinvingummi-skiver vil få dit mundvand til at løbe med deres overtræk af sukker, som gør dem ekstra søde. Vingummiprodukt, som er formet som en appelsinskive,  er orangefarvet, og smager af appelsin. Dette slik efterligner hele oplevelsen af at spise en appelsin – men naturligvis uden ulemperne! Der er ingen grund til at skrælle en appelsin eller få klistret juice overalt, når du har mulighed for at spise disse appelsinskiver i stedet.

  Ingredienser
  majssirup, sukker, modificeret fødevarestivelse, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, Allura Red AC (Red 40) [E129] *
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Farve
  Orange
  Smag
  Appelsin
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1460 KJ / 349 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 86 g. -heraf sukkerarter: 55,8 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken