Red Hots Kickn Mango Lime 142 g

Red Hots Kickn Mango Lime

142 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
24,95 kr.

(175,70 kr. kg)

Inkl. moms

Et nyt twist til Chewy Red Hots - her er Kick'n Mango-Lime Red Hots. En god kombination af varme og smag. Hvert stykke har en diskret mango- og forfriskende limesmag for at nedkøle ilden. Los nuevos Kick'n Mango-Lime Red Hots son bien sabrosos y picosos.

Ingredienser
sukker, majssirup, modificeret fødevarestivelse, citronsyre [E330], æblesyre [E296], arabisk gummi [E414], konditorier glasur, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, carnaubavoks [E903], titandioxid [E171], hvid mineralolie, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *
Allergener (kan indeholde)
Mælk, Nødder, ​Jordnødder, Æg, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Kvælningsfare
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Mango, Lime
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1464 KJ / 350 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 90 g. -heraf sukkerarter: 65 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Mango-chili
God smag, minder lidt om Jelly Beans - Jelly Belly. En smule syntetisk i smagen, som det meste amerikanske slik er. Selve mangoen er ikke gennemtrængende, som beskrevet diskret. Kan ikke rigtigt smage lime. Ikke så stærke, at børn ikke kan smage/spise dem. Netop beskrevet som "varme", stærk, men næsten alle kan være med.
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.