Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g
Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g
  Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g
  Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g

  Red Bird Cotton Candy Puffs

  1 Anmeldelser
  113 g
  Ikke på lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  Red Bird pose med slik med candyflosssmag er fantastiske at spise på arbejde eller derhjemme. Red Bird Cotton Candy Puffs er individuelt indpakket, blødt slik med en forfriskende candyflosssmag, som gør det ideelt til at dele ud til dine kunder. Lavet med rigtig rørsukker, glutenfri og uden de mest typiske allergener.

  Ingredienser
  sukker, invertsukker, kunstige aromastoffer, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], erythrosine (FD&C Red 3) [E127]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Smag
  Mynte/Mint/Pebermynte
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1569 KJ / 375 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 96,9 g. -heraf sukkerarter: 96,9 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  En interessant oplevelse!
  Overraskende gode må jeg sige, de er hårde i starten, men de smuldre i kontakt med savl, lidt mærkeligt men på en go' måde! Smagen er fremragende, smager som det skal, jeg kan ikke finde noget negativt om dette produkt :)
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken