Muddy Bears 88 g
Muddy Bears 88 g
Muddy Bears 88 g
Muddy Bears 88 g
Muddy Bears 88 g
Muddy Bears 88 g

Muddy Bears

88 g
1 Anmeldelser
24,95 kr.

(283,52 kr. kg)

Inkl. moms

Kunne du forestille dig en kombination af to lækre smagsvarianter? Forestil dig vingummibamser, der flyder rundt i en bunke af cremet mælkechokolade. Dette er uden tvivl en af de mest kreative typer slik, der har ramt hylderne i årtier!

Ingredienser
majssirup, sukker, kartoffelstivelse, gelatine, citronsyre [E330], druesaftkoncentrat, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, kokosolie, carnaubavoks [E903], kunstige farvestoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], bivoks [E901], kakaosmør, chokolade, MÆLK, SOJAlecithin [E322], salt
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Glute​n, Nødder, ​Jordnødder, Æg
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Æble, Ananas, Jordbær, Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1464 KJ / 350 Kcal. Protein: 2,5 g. Kulhydrat: 65 g. -heraf sukkerarter: 50 g. Fedt: 20 g. -heraf mættede fedtsyrer: 6,3 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,09 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Yummy
Jeg elsker muddy bears. Jeg har søgt efter dem i min by i alt for lang tid, men kunne ikke finde de, så jeg besluttede at købe online. Jeg elsker de søde små bjørne dyppet i chokolade. Så godt! Hvis du kan lide en kombination af børne slik med chokolade, så er de helt perfekte til dig.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

19-01-2020

Batchkode :

820031

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.