Maruta Mini Ramune Tablet Candy 10 g
Maruta Mini Ramune Tablet Candy 10 g
Maruta Mini Ramune Tablet Candy 10 g
Maruta Mini Ramune Tablet Candy 10 g

Maruta Mini Ramune Tablet Candy

10 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(995,00 kr. kg)

Inkl. moms

Denne blå, miniplastikflaske indeholder ramuneslik-tabletter, som smager bedre end Smarties. Hver eneste pille har en sød og skarp smag af ramune, som minder os en lille smule om yoghurtsmagen. Slikket leveres i en spøjst udseende beholder, som ligner en torskehals-formet flaske, og som fuldender den nostalgiske effekt.

Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Japan
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.