LOTTE Pokemon Chewing Candy Cola 20 g

  LOTTE Pokemon Chewing Candy Cola

  20 g
  På lager
  15,95 kr.
  Inkl. moms

  Er du Pokèmonfan og afhængig af cola? Så behøver du ikke lede længere, bare tyg på en af disse bløde, saftige karameller! På hvert af indpakningspapirerne er en Pokèmonquiz samt en tatovering, som du kan overføre til enhver overflade. Bare tag papiret af, læg det på den ønskede overflade, og gnid det lidt med dine negle. 

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, vegetabilsk olie, gelatine, SØDMÆLKspulver, SOJAprotein, modificeret stivelse [E1401], eddikesyre [E260], SOJAlecithin [E322], karamel [E150a], anthocyanin [E163], saflor, aromaer
  Allergener (indeholder)
  Soja, Mælk, Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Tema
  Superhelt & Tegneserie
  Smag
  Cola
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1778 KJ / 426 Kcal. Protein: 2,5 g. Kulhydrat: 85 g. -heraf sukkerarter: 80 g. Fedt: 9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 2,5 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,5 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  28-02-2022

  Batchkode :

  3S2121H

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken