Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g
Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g
Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g
  Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g
  Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g
  Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g

  Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum

  26 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Black Black er et japansk tyggegummi, der er kendt for et af dets ingredienser, koffein! Disse tyggegummistykker har en kulgrå farve og en fantastisk, stærk mintsmag. I Japan er de, på grund af deres koffeinstyrke, anbefalet af berygtede mænd.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, erythritol [E968], kakao, ginkgoblade ekstrakt, krysantemum ekstrakt, tyggegummibase, koffein, kunstige farvestoffer, aspartam [E951]
  Advarsel
  Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Farve
  Sort
  Smag
  Mynte/Mint/Pebermynte
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1284 KJ / 307 Kcal. Protein: 0,8 g. Kulhydrat: 77 g. -heraf sukkerarter: 76 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken