Lickedy Lips 60 ml
Lickedy Lips 60 ml
Lickedy Lips 60 ml
Lickedy Lips 60 ml
Lickedy Lips 60 ml
  Lickedy Lips 60 ml
  Lickedy Lips 60 ml
  Lickedy Lips 60 ml
  Lickedy Lips 60 ml
  Lickedy Lips 60 ml

  Lickedy Lips

  60 ml
  Ikke på lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  Lickedy Lips – Søsteren til Brain Licker, surt, flydende slik med rulle-dispenser, som er godkendt af de skøreste, men med sin lyserøde flaske er den bare meget mere feminin end sin bror. Asorterede smagsvarianter, som inkluderer: Blå hindbær, jordbær og drue. Syrligt, flydende slik, som leveres i en handy roll-on slikdispenser. Rulles på tungen for at opleve den pikante godbid.

  Ingredienser
  glukose-fruktosesirup, vand, citronsyre [E330], mælkesyre [E270], æblesyre [E296], kunstige aromastoffer, kunstige farvestoffer, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], ammonieret sulfiteret karamel [E150d], anthocyanin [E163], kaliumsorbat [E202], natriumbenzoat [E211]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 3 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Spanien
  Smag
  Jordbær, Blå hindbær, Drue
  Næringsindhold pr. 100 ml
  0
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken