Lemonhead Pink Lemonade Small 23 g
Lemonhead Pink Lemonade Small 23 g
  Lemonhead Pink Lemonade Small 23 g
  Lemonhead Pink Lemonade Small 23 g

  Lemonhead Pink Lemonade Small

  23 g
  På lager
  4,95 kr.
  Inkl. moms

  Pink Lemonade er et tyggevenligt Lemonheads-bolsje, som er med den forfriskende pink limonadesmag, og har et forførende twist af den kraft, som får din mund til at snerpe sig sammen. Oplev den forfriskende smag af pink limonade i denne lille mundfuld. Prøv denne og alle de nyeste Lemonheads-tyggebolsjer i de helt vildt stærke smagsvarianter.

  Ingredienser
  sukker, majssirup, modificeret fødevarestivelse, citronsyre [E330], koncentreret frugtsaft, citron, fumarsyre [E297], adipinsyre [E355], æblesyre [E296], mælkesyre [E270], mononatriumcitrat [E331], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, shellak [E904], arabisk gummi [E414], natriumlaktat [E325], titandioxid [E171], hvid mineralolie, carnaubavoks [E903], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, Allura Red AC (Red 40) [E129] *
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk, Æg, Nødder, ​Jordnødder, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Limonade
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1455 KJ / 348 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 87 g. -heraf sukkerarter: 69,6 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,22 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  21-02-2022

  Batchkode :

  OH24VR2262

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken