Lemonhead Original Small 23 g
Lemonhead Original Small 23 g
  Lemonhead Original Small 23 g
  Lemonhead Original Small 23 g

  Lemonhead Original Small

  23 g
  Ikke på lager
  4,95 kr.
  Inkl. moms

  Lemonhead er det originale citronslik, som har en bade sød og syrlig skal. Rund og citronagtig. Et sødt og hårdt bolche inde i en pikant og blød skal. Den klassiske citronsmag i en pikant og blød skal, som giver dig det kendte citronansigt. Lavet med rigtig citronjuice, som får din mund til at snerpe sig sammen. Dette syrlige citronslik er et skønt valg, når du trænger til at sætte lidt fut i dine snackvaner. Denne gule favorit blev første gang plukket af sliktræet i 1962 og har tilfredsstillet de søde tænder lige siden.

  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken