Kracie Popin' Cookin' Hamburger Kit 22 g
Kracie Popin' Cookin' Hamburger Kit 22 g
Kracie Popin' Cookin' Hamburger Kit 22 g
  Kracie Popin' Cookin' Hamburger Kit 22 g
  Kracie Popin' Cookin' Hamburger Kit 22 g
  Kracie Popin' Cookin' Hamburger Kit 22 g

  Kracie Popin' Cookin' Hamburger Kit

  22 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Sæt til at lave en hamburger, som ser ud og smager som den ægte vare. Brug kniven til at skære bollen over, der er også kartofler, og nu føles det som om, du laver rigtig mad. • Bolleblanding, hamburgerblanding, osteblanding, og sovseblanding er inkluderet til at lave to mini-hamburgers.• Sammen med hamburgeren kan du lave pommes frites og cola og dermed have et komplet måltid.• Lav et flag, en holder til fritterne og en kop af papiret, og pludselig føles det som om, du arbejder i en burgerbar.• Du skal kun tilsætte vand. Der er ikke behov for at forberede ingrediencer eller værktøj. Det er den samme smag som den ægte vare.

  Ingredienser
  dextrin [E1400], sukker, palmeolie, kartoffelmel, LAKTOSE, ÆGGEhvide, salt, stivelse, skummetMÆLKspulver, mælkesyre [E270], vallepulver (fra MÆLK), autolyseret gærekstrakt, vegetabilsk fedtstof, hydrolyseret majs protein, eddike, ostepulver, glukosesirup, sort peber, majsolie, karamel [E150a], (beta)-carotener [E160a], modificerede celluloser [E469], citronsyre [E330], calciumcarbonat [E170], natriumhydrogencarbonat [E500], skummetMÆLK, glutaminsyre [E620], aromaer, siliciumdioxid (Kiselsyre) [E551]
  Allergener (indeholder)
  Æg, Mælk, Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1807 KJ / 432 Kcal. Protein: 5 g. Kulhydrat: 73 g. -heraf sukkerarter: 46 g. Fedt: 5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,62 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken