Kracie Popin' Cookin' Fun Cake DIY Kit 26 g

  Kracie Popin' Cookin' Fun Cake DIY Kit

  26 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Skab fantastiske, snørklede kageformet slik med Kracies Popin' Cookin' kagebutik slik-kit. Dette kit er sjovt og lærerigt, og kommer med alt det, du har brug for til at lave bløde stykker slik med jordbær- og vaniljesmag i form af isvafler, søde tærter og vaffelkager, herunder isvafler og en pose, du kan bruge til at dekorere med.

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, HVEDEmel, palmeolie, majssirup, stivelse, dextrin [E1400], laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), salt, calciumcarbonat [E170], aromaer, xanthangummi [E415], natriumalginat [E401], modificerede celluloser [E469], kunstige farvestoffer, karamel [E150a], skummetMÆLK
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, ​Jordnødder
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Smag
  Jordbær, Vanilje
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1820 KJ / 435 Kcal. Protein: 1,5 g. Kulhydrat: 85 g. -heraf sukkerarter: 39 g. Fedt: 1,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,09 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken