Kracie Popin' Cookin' Donut DIY Kit

38 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
59,95 kr.
Inkl. moms

Disse kits gør det muligt, selv for børn, at lave deres helt egne snacks. Donuts med to typer smag, crème og kakao. Der kan laves op til fire stk. Hvis du blander de to pulverblandinger, kan du kreere dine egne smagsvarianter, som det passer dine smagsløg. •Vaniljesauce, klumpet jordbærsauce, og chokoladesauce pulverblanding, kagepose til chokoladesaucen, farverig krymmel, og knasende toppings er også inkluderet, så du kan dekorere. •Nyd at dekorere kønne former som fx dyr fuldstændig som du ønsker. • Bakke til at blande cremerne er inkluderet. Der er ikke brug for at forberede noget andet..

Ingredienser
sukker, glukosesirup, palmeolie, stivelse, dextrin [E1400], kakaopulver, majssirup, laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), LAKTOSE, kunstige farvestoffer, karamel, vegetabilsk farve, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], kaliumcarbonat [E501], aromaer, modificerede celluloser [E469], SOJAlecithin [E322], eddikesyre [E260], carrageenan [E407]
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Æg, Glute​n
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Japan
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1845 KJ / 441 Kcal. Protein: 1,2 g. Kulhydrat: 85 g. -heraf sukkerarter: 73 g. Fedt: 1,2 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,05 g.
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.