Kracie Popin' Cookin' Crepe DIY Kit 27 g
Kracie Popin' Cookin' Crepe DIY Kit 27 g
Kracie Popin' Cookin' Crepe DIY Kit 27 g
  Kracie Popin' Cookin' Crepe DIY Kit 27 g
  Kracie Popin' Cookin' Crepe DIY Kit 27 g
  Kracie Popin' Cookin' Crepe DIY Kit 27 g

  Kracie Popin' Cookin' Crepe DIY Kit

  27 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Et gør-det-selv-kit, så du kan lave dine egne pandekager, der ligner den ægte vare.• Med pulver og vand kan du lave dejen, fløden, jordbærsyltetøjet, banan og chokoladesauce.• Lav pandekagedejen i mikrobølgeovnen. • Klem fløden og dekorér med jordbærsyltetøj, chokoladesauce og toppings. • Rul pandekagen sammen, og den er færdig.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, stivelse, dextrin [E1400], palmeolie, majssirup, kakaopulver, ÆGGEhvide, salt, laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), LAKTOSE, kunstige farvestoffer, karamel [E150a], (beta)-carotener [E160a], calciumcarbonat [E170], aromaer, modificerede celluloser [E469], natriumalginat [E401], monocalciumfosfat [E341], citronsyre [E330], xanthangummi [E415]
  Allergener (indeholder)
  Æg, Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid, Fri for Krebsdyr
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1766 KJ / 422 Kcal. Protein: 1,1 g. Kulhydrat: 85 g. -heraf sukkerarter: 41 g. Fedt: 1,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,74 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken