Kracie Popin' Cookin' Bread Kit 27 g
Kracie Popin' Cookin' Bread Kit 27 g
Kracie Popin' Cookin' Bread Kit 27 g
  Kracie Popin' Cookin' Bread Kit 27 g
  Kracie Popin' Cookin' Bread Kit 27 g
  Kracie Popin' Cookin' Bread Kit 27 g

  Kracie Popin' Cookin' Bread Kit

  27 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Hav det sjovt, og bag imens, du leger! Et snørklet gør-det-selv-kit, så du kan lave friskbagt brød, som ligner den ægte vare. Lav en bjørneforms rulle, en melonformet bolle, wienerbrød med jordbærcreme og appelsinsodavand, der smager ægte. Hyg dig med at være en bager helt ned til de fine detaljer: At komme flødeskum på rullen, at dekorere wienerbrødet med jordbær, og at markere den melonformede bolle med et netmønster. Smagen er den samme som den ægte vare.

  Ingredienser
  sukker, stivelse, palmeolie, dextrin [E1400], fløde, ÆGGEhvide, vallepulver (fra MÆLK), LAKTOSE, glukosesirup, ÆGGEblomme, skummetMÆLKspulver, salt, modificeret fødevarestivelse, bagepulver, citronsyre [E330], kunstige farvestoffer, karamel [E150a], aromaer, modificerede celluloser [E469], calciumcarbonat [E170], natriumalginat [E401], siliciumdioxid (Kiselsyre) [E551], monocalciumfosfat [E341], trinatriumfosfat [E339]
  Allergener (indeholder)
  Æg, Mælk, Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1799 KJ / 430 Kcal. Protein: 3 g. Kulhydrat: 82 g. -heraf sukkerarter: 56 g. Fedt: 3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 1,5 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken