Kracie Fushigi Hakken Tsukameru Fushigi Dama DIY 21 g
Kracie Fushigi Hakken Tsukameru Fushigi Dama DIY 21 g
  Kracie Fushigi Hakken Tsukameru Fushigi Dama DIY 21 g
  Kracie Fushigi Hakken Tsukameru Fushigi Dama DIY 21 g

  Kracie Fushigi Hakken Tsukameru Fushigi Dama DIY

  1 Anmeldelser
  21 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Væske, du kan samle op med dine hænder! Dette spøjse og lækre gør-det-selv-slik er som et sjovt videnskabseksperiment, hvor du fanger væsken med dine hænder. Fornøj dig med underværket ved at transformere væske til fast form og at være i stand til at holde det med fingrene. Når det bliver spist, vil Fushigi-kuglerne først være i tyggeform, men så vil de poppe med et splash. Nyd de to smagsvarianter drue og sodavand.

  Ingredienser
  sukker, calciumlactat [E327], natriumalginat [E401], citronsyre [E330], aromaer, kunstige farvestoffer
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Smag
  Drue
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1653 KJ / 395 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 100 g. -heraf sukkerarter: 48 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,48 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  For sødt
  Vejledningen er svær at gennemskue, og produktet smager ikke videre fantastisk. Meget kunstigt og sødt.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken