Kracie DIY Fushigi Hakken Shuwa Shuwa Slime 20 g

  Kracie DIY Fushigi Hakken Shuwa Shuwa Slime

  1 Anmeldelser
  20 g
  Ikke på lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Bland pulveret med vand for at lave fluffy og strækbart slim. Det smager endnu bedre med det brusende topping. Nyd slimen med smag af sodavand, som du normalt ikke får lov til at spise.

  Ingredienser
  sukker, stivelse, glukosesirup, vallepulver (fra MÆLK), skummetMÆLKspulver, citronsyre [E330], natriumhydrogencarbonat [E500], aromaer, calciumcarbonat [E170], johannesbrødkernemel [E410], kunstige farvestoffer, spirulina
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1590 KJ / 380 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 95 g. -heraf sukkerarter: 85 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,4 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Ok
  Smager ok, men er meget sødt
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken