Kracie Colorful Peace Oekaki Gummi Land DIY Candy Kit 27 g
  Kracie Colorful Peace Oekaki Gummi...
  Kracie Colorful Peace Oekaki Gummi Land DIY Candy Kit 27 g

  Kracie Colorful Peace Oekaki Gummi Land DIY Candy Kit

  27 g
  På lager
  59,95 kr.
  Inkl. moms

  Gå ikke glip af denne skøre og sjove, japanske slik-oplevelse! Popin' Cookin' Gummy Land er et japansk gør-det-selv slik-kit. Den indeholder alt det, du har brug for til at lave dine egne, 100 % spiselige frugtvingummier i nuttede former. Pulverposer er inkluderet i røde, blå og gule farver. Bland dem med vand og derefter med hinanden for at skabe en regnbue af farver

  Ingredienser
  glukosesirup, stivelse, sukker, aromaer, monocalciumfosfat [E341], natriumalginat [E401], kunstige farvestoffer
  Allergener (kan indeholde)
  Glute​n, Mælk, Æg
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Farve
  Assorteret
  Smag
  Drue, Ananas
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1610 KJ / 385 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 96 g. -heraf sukkerarter: 75 g. Fedt: 0,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,15 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-04-2022

  Batchkode :

  BBA +GM05

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken