Juicy Twist Lemon Lime Sour Bites 141 g

  Juicy Twist Lemon Lime Sour Bites

  141 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Det er lavet med ægte frugtjuice og et syrligt twist, hvilket gør det til en perfekt kombination af frugtslik og surt slik – alt sammen samlet i et enkelt stykke slik! Lækre syrlige bidder af skøn citron-lime konfekture med et saftigt centrum. Dette smagfulde citron-lime slik er produceret med ægte frugtjuice og et syrligt twist!

  Ingredienser
  beriget mel, HVEDEmel, jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), majssirup, sukker, højfruktose majssirup, vand, sorbitol/sorbitolsirup [E420], dextrose, palmeolie, æblesaftkoncentrat, SOJAlecithin [E322], fugtighedsbevarende middel (glycerol), citronsyre [E330], æblesyre [E296], mononatriumcitrat [E331], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], naturlige aromaer, salt, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Farve
  Gul
  Smag
  Citron, Lime
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1395 KJ / 333 Kcal. Protein: 3,3 g. Kulhydrat: 73,3 g. -heraf sukkerarter: 40 g. Fedt: 3,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,33 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken