Jolt Energy Gum 30 g
Jolt Energy Gum 30 g
Jolt Energy Gum 30 g
Jolt Energy Gum 30 g
Jolt Energy Gum 30 g
Jolt Energy Gum 30 g
Jolt Energy Gum 30 g
Jolt Energy Gum 30 g

Jolt Energy Gum

30 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
24,95 kr.

(831,67 kr. kg)

Inkl. moms

Jolt Gum tager ikke din appetit. OG den smager godt. Du ved, ligesom almindeligt tyggegummi. Bortset fra at denne tyggegummi...gør mere. En pakke Jolt Gum indeholder mere end 8 styks lækker, pebermynteagtig, frisk tyggegummi PLUS koffein, B-vitaminer, guarana og meget mere! Det svarer til en kop kaffe hver dag i to måneder. 

Et styk Jolt Energy tyggegummi svarer til virkningen af to colaer. To stykker = virkningen af en kaffe og en energidrik.

Allergener (indeholder)
Soja
Advarsel
Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder., * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Oprindelsesland
USA
Smag
Mynte/Mint/Pebermynte
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.