Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g
Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g
Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g
Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g
Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g
Jolly Rancher Cinnamon Fire 198 g

Jolly Rancher Cinnamon Fire

198 g
34,95 kr.

(176,52 kr. kg)

Inkl. moms

Få varmet op med en langtidsholdbar kanelsmag! JOLLY RANCHER Cinnamon Fire! Bolsjer med en modig, brændende smag, der vil tænde dine smagsløg.

Ingredienser
majssirup, sukker, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, svovldioxid [E220]
Allergener (indeholder)
Svovldioxid
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Kvælningsfare
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Canada
Farve
Rød
Smag
Kanel
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1627 KJ / 389 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 94 g. -heraf sukkerarter: 67 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,14 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

29-02-2020

Batchkode :

46E321 12:07

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.