• -40%
Jelly Belly Very Cherry 70 g

Jelly Belly Very Cherry

70 g
På lager
14,97 kr. 24,95 kr. -40%
Inkl. moms

Den allermest populære Jelly Belly jelly bean-smag NOGENSINDE. "Meget" er overhovedet ikke beskrivende nok for mængden af kirsebærsmag, som springer frem ved hver eneste bid. Det er grunden til at kirsebær virkelig er kirsebærret på toppen. Da de er lavet med ægte kirsebærsaft, får denne klassiske bønne den ægte smag. Der er ikke noget, som kommer tættere på den ægte vare. Faktisk er en evt. forveksling med et ægte kirsebær fuldstændigt overlagt!

Ingredienser
sukker, glukosesirup, modificeret majsstivelse, koncentreret kirsebærjuice, citronsyre [E330], frugt- og plantekoncentrater:, æble, solbær, gulerod, aromaer, bivoks [E901], carnaubavoks [E903], shellak [E904], curcumin (gurkemejefarve) [E100], titandioxid [E171]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Thailand
Mærkninger
Gelatinefri, Kosher
Farve
Rød
Smag
Kirsebær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1547 KJ / 364 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 91 g. -heraf sukkerarter: 61 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

16-08-2021

Batchkode :

TO 02:41 F

iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken