Jelly Belly Pet Rat 85 g
Jelly Belly Pet Rat 85 g
Jelly Belly Pet Rat 85 g
Jelly Belly Pet Rat 85 g
Jelly Belly Pet Rat 85 g
Jelly Belly Pet Rat 85 g

Jelly Belly Pet Rat

85 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
39,95 kr.

(470,00 kr. kg)

Inkl. moms

Du vil rent faktisk ønske dig disse gnavere overalt i dit køkken! De er bløde, tyggevenlige vingummier, der eksploderer af smag. Ideel til Halloween-dekorering, eller til at give væk ved fester. Hver eneste Pet Rat vejer ca. 85 gram, og er ca. 22 centimeter lang. Gummi Rat fra Jelly Belly er indpakkede enkeltvis. Hver Pet leveres med sjove fakta samt instruktioner for omsorg og håndtering.

Tre smagsvarianter er til rådighed: Kirsebær, drue og appelsin. Fantastisk festslik!   

Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Thailand
Mærkninger
Egnet for vegetarer, Gelatinefri
Farve
Assorteret
Smag
Kirsebær, Drue, Appelsin
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.