Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix 70 g
Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix 70 g
Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix 70 g
Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix 70 g
Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix 70 g
Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix 70 g

Jelly Belly Ice Cream Parlour Mix

70 g
1 Anmeldelser
24,95 kr.

(356,43 kr. kg)

Inkl. moms

Jelly Belly er blevet partner med Cold Stone Creamery, og har produceret denne geniale Ice Cream Parlour mix!! Disse jelly beans kommer i følgende smagsvarianter: Chocolate devotion, our strawberry blonde, birthday cake remix, apple pie a la cold stone, mint mint chocolate chocolate chip.

Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer, Gelatinefri
Smag
Chokolade, Mynte/Mint/Pebermynte, Jordbær, Kage, Æble
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

dette var sjovt
Dette var sjovt at give børn (og mig selv) som godbidder. De elsker virkelig forskellige smagsoplevelser, og de smager ikke kunstig ... du kan virkelig smag de beskrevne smagsoplevelser. Dette er en af ​​mine foretrukne sortiment af jelly belly.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

19-06-2019

Batchkode :

TG-08:16-G

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.