Jelly Belly Harry Potter Gummi Creature 42 g
Jelly Belly Harry Potter Gummi Creature 42 g
  Jelly Belly Harry Potter Gummi Creature 42 g
  Jelly Belly Harry Potter Gummi Creature 42 g

  Jelly Belly Harry Potter Gummi Creature

  42 g
  Ikke på lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Når du åbner en pose af Harry Potters vingummivæsener, vil du finde en af seks magiske væsener og kæledyr indeni. Du kan måske finde Harrys ugle Hedwig, som blinker til dig, Hagrids hund Fang, den ulækre edderkop Aragog, den trehovede hund Fluffy, hippogriffen Buckbeak eller måske endda katten Crookshanks. Alle disse væsener fås formet i vingummi med en lækker frugtsmag. Nyd smagsvarianterne kirsebær/lime, kirsebær/blåbær, blåbær/lime eller lime/appelsin i disse vingummivæsener, mens du spiser dine snacks på ægte troldmandsmanér.

  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken