Jelly Belly Extreme Bean Boozled 125 g
Jelly Belly Extreme Bean Boozled 125 g
  Jelly Belly Extreme Bean Boozled 125 g
  Jelly Belly Extreme Bean Boozled 125 g

  Jelly Belly Extreme Bean Boozled

  125 g
  På lager
  89,95 kr.
  Inkl. moms

  Denne EKSTREME oplevelse er udelukkende for de modige og dristige. Der er ingen sikkerhedsnet. Der er ingen gode varianter. Ingen lettelse. Er du modig nok til at smage disse mærkelige Jelly Belly jelly beans, som ikke er for kyllinger eller tudefjæsene. Hver eneste gaveæske indeholder KUN de underlige og vilde BeanBoozled smagsvarianter, ti i alt. Kom ikke og sig, at vi ikke advarede dig!

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, modificeret majsstivelse, aromaer, curcumin (gurkemejefarve) [E100], karamel [E150a], vegetabilsk kul [E153], rødbedefarve [E162], titandioxid [E171], frugt- og plantekoncentrater:, æble, græskar, gulerod, spirulina, solbær, hibiscus, salt, citronsyre [E330], trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], bivoks [E901], carnaubavoks [E903], shellak [E904], ferskenpuré koncentrere, bananpuré, chokolade, kakaomasse, kakaosmør, pæresaftkoncentrat, kakaopulver, kokosnød, tapioca dextrin
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Thailand
  Mærkninger
  Gelatinefri, Kosher
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1547 KJ / 364 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 91 g. -heraf sukkerarter: 66 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,17 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  17-07-2021

  Batchkode :

  TF 01:21

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken