Jelly Belly Cocktail Mix 70 g
Jelly Belly Cocktail Mix 70 g
  Jelly Belly Cocktail Mix 70 g
  Jelly Belly Cocktail Mix 70 g

  Jelly Belly Cocktail Mix

  1 Anmeldelser
  70 g
  På lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Disse mocktail, der er inspireret af klassikerne, består af et udvalg af lækre smagsvarianter og blandinger, der får tænderne til at løbe i vand, mens manglen på alkohol sikrer, at du får al smagen og ingen af tømmermændene. Smagene omfatter en frisk pina colada, en frugtig jordbær daiquiri, en myntet mojito, en saftig peach bellini og en chick pomegranate cosmo.

  Ingredienser
  sukker, glukosesirup, modificeret majsstivelse, natriumlaktat [E325], citronsyre [E330], mononatriumcitrat [E331], jordbærpuré, aromaer, citronpuré, koncentreret granatæblejuice, ferskenpuré koncentrere, frugt- og plantekoncentrater:, æble, gulerod, spirulina, sort gulerod, græskar, bivoks [E901], carnaubavoks [E903], shellak [E904], kokosnød, tapioca dextrin, curcumin (gurkemejefarve) [E100], rødbedefarve [E162], anthocyanin [E163], titandioxid [E171]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Thailand
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Gelatinefri, Kosher
  Tema
  Fars dag, Overskæg, Tak
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Fantastisk
  Fantastisk at have cocktail smag uden alkohol
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  11-08-2022

  Batchkode :

  200811TD1P

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken