Jelly Belly Batman 10 Flavours 125 g
Jelly Belly Batman 10 Flavours 125 g
Jelly Belly Batman 10 Flavours 125 g
Jelly Belly Batman 10 Flavours 125 g

Jelly Belly Batman 10 Flavours

125 g
54,95 kr.

(439,60 kr. kg)

Inkl. moms

Jelly Belly Super Hero gaveæske med 10 smagsvarianter præsenterer det berømte billede af Batmansignalet. Fyldt med et farverigt udvalg af Jelly Belly jelly beans, og den indeholder flimrende og skinnende versioner af populære smage. 10 flimrende Super Hero-varianter præsenteret i en stilfuld gaveæske, der er rumindelt. 

Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Thailand
Mærkninger
Gelatinefri
Smag
Bær, Blåbær, Tyggegummi, Appelsin, Æble, Citron, Kirsebær, Brombær
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

22-05-2019

Batchkode :

TC-01:03-N

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.