Japansk Slik

11 varer

Vores asiatiske snacks byder på lige netop den følelse af ”mmmm”, din mund har brug for. Vi fører et bredt sortiment af japanske snacks, du kan gnaske, tygge og gumle i. Fra det saltede til det uimodståelig søde, tilfredsstiller vores asiatiske snacks selv den mest glubende appetit.

Viser 1 - 11 af 11 produkter
 • Kabaya Jyu-C Fruit Drops
  Available
  Kabaya Jyu-C Fruit Drops
  35 g

  En plastik beholder med en flip-top låg fyldt med slik med frugtsmag. Fra konfektur mesteren Kabaya kom dette Iyu-C udvalg, der har udbredt sig fra bolsjer til disse lækre blandede frugtdrops. 

  19,95 DKK
 • Hi-Chew Green Apple Hi-Chew Green Apple
  Available
  Hi-Chew Green Apple
  50 g

  Den lettere sure, men dejlig søde herlighed af bløde, fantastisk chewy Green Apple HI-CHEW er som at bide et sprødt, juicy grønt æble – bare uden kerner. 

  14,95 DKK
 • Hi-Chew Mango Hi-Chew Mango
  Available
  Hi-Chew Mango
  50 g

  Rejs til de solrige, kystnære troper indenfor sekunder med en bid af blød, saftig, herlig mango HI-CHEW – det er som en lækker rejsearrangør med smagen af mango.

  14,95 DKK
 • Hi-Chew Cherry Hi-Chew Cherry
  Available
  Hi-Chew Cherry
  50 g

  Sød med et hint af surhed – det er hvorfor, kirsebær er en af de højst elskede frugter, og det er også, hvorfor smagen og teksturen af en sød cherry HI-CHEW bør nydes. 

  14,95 DKK
 • Hi-Chew Grape Hi-Chew Grape
  Available
  Hi-Chew Grape
  50 g

  Den rige, luksuriøse smag af friske vindruer er én, der skal nydes langsomt – og når du får fat i de bløde, chewy Grape HI-CHEWs, kan du nyde den dagen lang. 

  14,95 DKK
 • Orion Mints Balls
  Available
  Orion Mints Balls
  8 g

  Til når sukkertrangen rammer, to gange! Denne heldige dip indeholder to plastikbeholdere fyldt med bittesmå kugle-formede slik i hver pakke med enten fersken, ananas eller blåbærsmag. Med deres små størrelser og tæt forseglede låg er disse dåser perfekte til at have i lommen eller i håndtasken. 

  7,95 DKK
 • Hi-Chew Banana Hi-Chew Banana
  Available
  Hi-Chew Banana
  50 g

  Tag smagen af banan med dig uanset hvor du går med Hi-Chew Banan Chews.

  14,95 DKK
 • Popin Cookin Bento DIY Candy Kit Popin Cookin Bento DIY Candy Kit
  Available
  Kracie Popin Cookin Bento DIY Candy Kit
  29 g

  Et sødt lækkeri for den sande bento-fan. Denne supernuttede sæt giver dig redskaber, du kan lave perfekte søde og unikke mini bento lækkerier med. Med onigiri med sodavandssmag og karaage kylling med appelsinsmag er det en fantastisk sjov familieaktivitet for både voksne og børn, der derefter kan blive spist! Uden kunstige konserveringsmidler eller...

  59,95 DKK
 • Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit
  Available
  Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit
  27 g

  Gå ikke glip af den skøre og sjove japanske slik-oplevelse! Popin' Cookin' Gummy Land er en japansk Lav-Det-Selv slik-kit. Den indeholder alt det, du har brug for til at lave dine egne 100% spiselige frugt vingummier i nuttede former. Pulverposer er inkluderet i røde, blå og gule farver. Bland dem med vand og derefter med hinanden for at skabe en regnbue...

  59,95 DKK
 • Soft Soda DIY Candy Kit
  Available
  Kracie Soft Soda DIY Candy Kit
  25 g

  Denne Lav-Det-Selv slik-kit indeholder tre numererede  poser, to med slikpulver med sodavandssmag og en med farverige og brusende sodavandsstykker og en speciel bakke med et aftageligt målebæger. Bland de to slikpulvere med vand og omdan på magisk vis deres konsistens og farver. Dyp slikken i slikstykkerne for at lave dine egne lækre, farverige...

  59,95 DKK
 • Soft Soda DIY Candy Kit
  Available
  Kracie Soft Grape DIY Candy Kit
  23 g

  Denne Lav-Det-Selv slik-kit indeholder tre numererede  poser, to med slikpulver med druesmag og en med farverige og brusende druestykker og en speciel bakke med et aftageligt målebæger. Bland de to slikpulvere med vand og omdan på magisk vis deres konsistens og farver. Dyp slikken i slikstykkerne for at lave dine egne lækre, farverige drueslik.

  59,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere