Japansk Slik

11 varer

Vores asiatiske snacks byder på lige netop den følelse af ”mmmm”, din mund har brug for. Vi fører et bredt sortiment af japanske snacks, du kan gnaske, tygge og gumle i. Fra det saltede til det uimodståelig søde, tilfredsstiller vores asiatiske snacks selv den mest glubende appetit.

Viser 1 - 11 af 11 produkter
 • Coris Assorted Chewing Gum Coris Assorted Chewing Gum
  Available
  Coris Assorted Chewing Gum
  38 g

  Der er ikke nogen grund til at skulle vælge blandt dine yndlings tyggegummismag med denne multismagspakke. Den indeholder fem minipakker med forskellige tyggegummismag (vindrue, æble, banan, blandede frugter og sodavand) i forskellige skægge former. Dette er tyggegummi, der vil efterlade dig nostalgisk med tanken om dine yngre dage. 

  24,95 DKK
 • Mikakuto Puccho Cola and Lemon
  Available
  Mikakuto Puccho Cola and Lemon
  38 g

  Lækker, chewy og med et indhold af summende slag af brus! Disse Puccho vingummier kommer i både citron og colasmag. Alle praktisk præsenteret i denne yderst unik-formede beholder, som er ideel til at have på dig. Endnu bedre, låget er et specielt springlåg egnet til at lege med. 

  24,95 DKK
 • Mikakuto Puccho Soda and Melon
  Available
  Mikakuto Puccho Soda and Melon
  38 g

  Sure vingummislik der er værd at skrive hjem om. Denne enkeltpakkede portion indeholder vingummi med vindruesmag i hvert mundfuldstykke. Hvert stykke er stemplet med dele af et billede af Shigekix seriens maskot, Shigemon. Den ekstra sure smag og seje, chewy tekstur gør de her slik en must try for elskere af sur slik. Prøv at finde alle fire dele af...

  24,95 DKK
 • Kabaya Jyu-C Fruit Drops
  Available
  Kabaya Jyu-C Fruit Drops
  35 g

  En plastik beholder med en flip-top låg fyldt med slik med frugtsmag. Fra konfektur mesteren Kabaya kom dette Iyu-C udvalg, der har udbredt sig fra bolsjer til disse lækre blandede frugtdrops. 

  19,95 DKK
 • Coris Lifeguard Soft Candy Rope Coris Lifeguard Soft Candy Rope
  Available
  Coris Lifeguard Soft Candy Rope
  22 g

  Vrooom! Denne slik vil få dine smagsløg til at ramme motorvejen. Lavet af en af Japans mest populære energidrikke, Lifeguard, har denne chewy slikreb en vanedannende sur sliksmag. Lige tilpas for dem der kan lide deres slik høj på smagen af oktan. 

  14,95 DKK
 • Kabaya Frog Gummy Candy
  Available
  Kabaya Frog Gummy Candy
  50 g

  Nuttet og oplysende vingummislik for enhver! Disse lækre vingummislik er formede som forskellige faser af en frøs udvikling, fra æg til haletudse til frø, hvoraf de fuldvoksne frøstykker smager af grøn æble, smager haletudsen og ægstykkerne af vindrue. Brug disse slik til at lære dine børn, hvordan frøer vokser op. Alternativt kan du selv spise dem.

  19,95 DKK
 • Orion Mints Balls
  Available
  Orion Mints Balls
  8 g

  Til når sukkertrangen rammer, to gange! Denne heldige dip indeholder to plastikbeholdere fyldt med bittesmå kugle-formede slik i hver pakke med enten fersken, ananas eller blåbærsmag. Med deres små størrelser og tæt forseglede låg er disse dåser perfekte til at have i lommen eller i håndtasken. 

  7,95 DKK
 • Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum
  Available
  Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum
  26 g

  Black Black er en japansk tyggegummi, der er kendt for en af dets ingredienser, koffein! Disse tyggegummi stykker har en kulgrå farve og en fantastisk stærk mintsmag. I Japan er de på grund af deres koffein-styrke anbefalet af berygtede mænd. 

  19,95 DKK
 • Popin Cookin Bento DIY Candy Kit Popin Cookin Bento DIY Candy Kit
  Available
  Kracie Popin Cookin Bento DIY Candy Kit
  29 g

  Et sødt lækkeri for den sande bento-fan. Denne supernuttede sæt giver dig redskaber, du kan lave perfekte søde og unikke mini bento lækkerier med. Med onigiri med sodavandssmag og karaage kylling med appelsinsmag er det en fantastisk sjov familieaktivitet for både voksne og børn, der derefter kan blive spist! Uden kunstige konserveringsmidler eller...

  59,95 DKK
 • Meiji Sushi Nigi Nigi Osushi Yasan DIY
  Available
  Meiji Sushi Nigi Nigi Osushi Yasan DIY
  22 g

  En super cool Lav-Det-Selv slik sushi kit. Ved simpelthen af tilføje vand, kan du blande, forme og ælte denne kit for at skabe slik sushi, herunder forårsruller, salmon roe, tun og chirashi sushi! Dette sushi sæt er fyldt med calcium og er herlig sjov for børn såvel som voksne. 

  17,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere