I.C.U. Cyclops Monster Jawbreaker 85 g
I.C.U. Cyclops Monster Jawbreaker 85 g
I.C.U. Cyclops Monster Jawbreaker 85 g
  I.C.U. Cyclops Monster Jawbreaker 85 g
  I.C.U. Cyclops Monster Jawbreaker 85 g
  I.C.U. Cyclops Monster Jawbreaker 85 g

  I.C.U. Cyclops Monster Jawbreaker

  85 g
  På lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  Denne monsterstore Jawbreaker smager præcis så lækkert, som den ser ud, med forskellige smage i hvert eneste lag og et tyggegummicentrum. Farverne er: Orange, Blå, Pink og Grøn. De holder øje med dig! Disse Jawbreakers er seje at putte i slikposen til festen, at give til vennen, som elsker at se uhyggelige film eller som guf til Halloween!

  Ingredienser
  dextrose, sukker, tyggegummibase, glukosesirup, maltodextrin, kunstige aromastoffer, citronsyre [E330], glycerol [E422], majsstivelse, emulgator (solsikkelecithin), arabisk gummi [E414], aspartam [E951], kunstige farvestoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, titandioxid [E171], BHT (for at bevare friskheden) [E321]
  Allergener (kan indeholde)
  Glute​n, Soja, ​Jordnødder, Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Kvælningsfare, Ikke egnet til børn under 3 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Kina
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1280 KJ / 306 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 77,6 g. -heraf sukkerarter: 74,1 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,04 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-09-2023

  Batchkode :

  20091611

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken