Ice Breakers Duo Watermelon 36 g
Ice Breakers Duo Watermelon 36 g
Ice Breakers Duo Watermelon 36 g
  Ice Breakers Duo Watermelon 36 g
  Ice Breakers Duo Watermelon 36 g
  Ice Breakers Duo Watermelon 36 g

  Ice Breakers Duo Watermelon

  36 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Ice Breakers mintpastiller giver dig et energiboost med en forfriskende smag af vandmelon, frugter og mynte. Det er en unik kombinationen af frugtsmag og frisk krystalsammensætning. Mintpastiller giver dig et friskt afkølende pust på en varm sommerdag!

  Ingredienser
  sorbitol/sorbitolsirup [E420], maltodextrin, æblesyre [E296], maltitolsirup [E965], magnesiumstearat [E572], aspartam [E951], citronsyre [E330], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, mellemkædede triglycerider (MCT), vegetabilsk olie, SOJAbønneolie, bomuldsfrøolie, palmeolie, SOJAlecithin [E322], modificeret majsstivelse, kunstige farvestoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Vandmelon
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-09-2022

  Batchkode :

  96L1723 02:53

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken