Ice Breakers Duo Grape 36 g
Ice Breakers Duo Grape 36 g
  Ice Breakers Duo Grape 36 g
  Ice Breakers Duo Grape 36 g

  Ice Breakers Duo Grape

  36 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Gør din ånde sødere med den kølende smag af ICE BREAKERS DUO mintpastiller med druesmag. Hvert eneste lækre stykke kombinerer den søde frugtsmag af drue med de forfriskende, kølende krystaler. Unik kombination af sød druesmag og kølende krystaller. Sukkerfrie mintpastiller.

  Ingredienser
  sorbitol/sorbitolsirup [E420], maltodextrin, sodium ben, magnesiumstearat [E572], kunstige aromastoffer, aspartam [E951], æblesyre [E296], maltitolsirup [E965], mellemkædede triglycerider (MCT), modificeret majsstivelse, delvist hydrogeneret palmeolie, citronsyre [E330], SOJAlecithin [E322], kunstige farvestoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, indigotin (blue 2) [E132], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], eddikesyre [E260]
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Drue
  Næringsindhold pr. 100 g
  0
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-10-2021

  Batchkode :

  73R1722

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken