Hi-Chew Green Apple 50 g
Hi-Chew Green Apple 50 g
Hi-Chew Green Apple 50 g
Hi-Chew Green Apple 50 g
  Hi-Chew Green Apple 50 g
  Hi-Chew Green Apple 50 g
  Hi-Chew Green Apple 50 g
  Hi-Chew Green Apple 50 g

  Hi-Chew Green Apple

  50 g
  På lager
  15,95 kr.
  Inkl. moms

  Den lettere sure, men dejlig søde herlighed af bløde, fantastisk tyggevenlige Green Apple HI-CHEW er som at bide et sprødt, saftigt grønt æble - bare uden kerner.

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, palmekerneolie, gelatine, æblesaftkoncentrat, æblesyre [E296], citronsyre [E330], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, saccharoseestere af fedtsyrer [E473], sorbitanmonostearat (SPAN 60) [E491]
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Mælkefri, Sojafri
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Taiwan
  Farve
  Grøn
  Smag
  Æble
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1757 KJ / 420 Kcal. Protein: 2 g. Kulhydrat: 82 g. -heraf sukkerarter: 62 g. Fedt: 9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  09-01-2022

  Batchkode :

  D48

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken