Hi-Chew Banana 50 g
Hi-Chew Banana 50 g
Hi-Chew Banana 50 g
  Hi-Chew Banana 50 g
  Hi-Chew Banana 50 g
  Hi-Chew Banana 50 g

  Hi-Chew Banana

  50 g
  På lager
  15,95 kr.
  Inkl. moms

  Tag smagen af banan med dig uanset hvorhen du går med Hi-Chew Banana Chews.

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, delvist hydrogeneret palmekerneolie, gelatine, mælkesyre [E270], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, ascorbylpalmitat og ascorbylstearat [E304], sorbitanmonostearat (SPAN 60) [E491], bananpuré, koncentreret yoghurt (fra MÆLK), citronsyre [E330], (beta)-carotener [E160a]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for svovldioxid, Fri for sesamfrø
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Taiwan
  Farve
  Gul
  Smag
  Banan
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  25-11-2021

  Batchkode :

  V31

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken