Hi-Chew Banana 50 g
Hi-Chew Banana 50 g
Hi-Chew Banana 50 g
    Hi-Chew Banana 50 g
    Hi-Chew Banana 50 g
    Hi-Chew Banana 50 g

    Hi-Chew Banana

    50 g
    På lager
    15,95 kr.
    Inkl. moms

    Tag smagen af banan med dig uanset hvorhen du går med Hi-Chew Banana Chews.

    Ingredienser
    glukosesirup, sukker, delvist hydrogeneret palmekerneolie, gelatine, mælkesyre [E270], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, ascorbylpalmitat og ascorbylstearat [E304], sorbitanmonostearat (SPAN 60) [E491], bananpuré, koncentreret yoghurt (fra MÆLK), citronsyre [E330], (beta)-carotener [E160a]
    Allergener (indeholder)
    Mælk
    Allergener (kan indeholde)
    Soja
    Fri for allergi
    Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for svovldioxid, Fri for sesamfrø
    Opbevaringsforskrift
    Tørt og køligt
    Oprindelsesland
    Taiwan
    Farve
    Gul
    Smag
    Banan
    Ny vare
    Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
    iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
    Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
    Ingen anmeldelser

    Sporbarhed:

    Bedst før :

    28-11-2020

    Batchkode :

    M18

    iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken