Hi-Chew Acai 50 g
Hi-Chew Acai 50 g
Hi-Chew Acai 50 g
Hi-Chew Acai 50 g
Hi-Chew Acai 50 g
  Hi-Chew Acai 50 g
  Hi-Chew Acai 50 g
  Hi-Chew Acai 50 g
  Hi-Chew Acai 50 g
  Hi-Chew Acai 50 g

  Hi-Chew Acai

  50 g
  På lager
  15,95 kr.
  Inkl. moms

  Nyd en hel ferie af smag med denne lancering af den nye HI-CHEW. New HI-CHEW Açaí afgiver præcis den optimale smag med sine ægte chia-kerner. Açaí-bær er med sit høje indhold af antioxidanter, kendt for at være en slags supermad, og har en forfriskende, lækker frugtsmag. Hver eneste Açaí-stang indeholder 10 individuelt indpakkede karameller, hvilket gør denne populære snack fantastisk at tage med på farten.

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, vegetabilsk olie, delvist hydrogeneret palmekerneolie, palmekerneolie, gelatine, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, æblesyre [E296], citronsyre [E330], ekstrakter fra acai bær, saccharoseestere af fedtsyrer [E473], sorbitanmonostearat (SPAN 60) [E491], koncentreret frugtsaft, SOJAlecithin [E322]
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Taiwan
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  25-11-2021

  Batchkode :

  I23

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken