Haribo Twin Snakes 142 g
Haribo Twin Snakes 142 g
Haribo Twin Snakes 142 g
Haribo Twin Snakes 142 g
  Haribo Twin Snakes 142 g
  Haribo Twin Snakes 142 g
  Haribo Twin Snakes 142 g
  Haribo Twin Snakes 142 g

  Haribo Twin Snakes

  142 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Hver tvillingeslange har en sød side og en sur side. Disse vingummier med frugtsmag er den perfekte kombination af sød og sur i hvert eneste stykke. Skil delene fra hinanden eller spis dem sammen, det er op til dig! Nyd seks unikke frugtsmage i hver pose med ca. 28 gram. Perfekt at dele eller bare at nyde for sig selv. Snup bare en håndfuld og prop dem i munden for at få en syrlig “yummy gummy” oplevelse!

  Ingredienser
  glukosesirup, HVEDEmel, sukker, gelatine, dextrose, majs, citronsyre [E330], sodium ben, æblesyre [E296], kunstige aromastoffer, naturlige aromaer, palmeolie, palmekerneolie, carnaubavoks [E903], bivoks [E901], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Tyskland
  Farve
  Assorteret
  Smag
  Solbær, Appelsin, Citron, Kirsebær, Blåbær, Æble
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1448 KJ / 346 Kcal. Protein: 7,7 g. Kulhydrat: 76,9 g. -heraf sukkerarter: 42,3 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,05 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken