Haribo The Smurfs 160 g
Haribo The Smurfs 160 g
  Haribo The Smurfs Share Size
  Haribo The Smurfs 160 g
  Haribo The Smurfs 160 g

  Haribo The Smurfs Share Size

  1 Anmeldelser
  160 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.

  (155,94 kr. kg)

  Inkl. moms

  Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Ud over en uovertruffen smag er disse vingummier således også spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.  HARIBO Smølfer inkluderer NY, sur Gargamel med kirsebærsmag - dine favoritsmølfer kommer nu i et mix af søde og syrlige smagsvarianter, perfekte at dele! Børn og voksne elsker dem virkelig... Haribos glade verden! Ingen tilsatte farvestoffer.

  Varebetegnelsen
  Gummi-slik med frugtsmag
  Ingredienser:
  glukosesirup, sukker, gelatine, dextrose, surhedsregulerende middel: E330, frugt- og plantekoncentrater: æble, surbær, solbær, hyldebær, drue, citron, mango, appelsin, passionsfrugt, saflor, spirulina, aromaer, overfladebehandlingsmidler: E901, E903, hyldebærekstrakt
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer
  Farve
  Blå
  Tema
  Superhelt & Tegneserie
  Smag
  Jordbær, Citron, Kirsebær, Hindbær
  Sliktype
  Sødt
  Nettovægt
  160 g
  Portionsstørrelse (ca.)
  32
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1459 KJ / 343 Kcal. Protein: 6,9 g. Kulhydrat: 77 g. -heraf sukkerarter: 46 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,07 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Stadig godt, men
  Smølferne er stadig godt, men ikke ligesom første gang jeg smagte dem . Efter jeg betalte 24 kroner, er jeg ikke så imponeret . Syntes at smagen er anderledes eller anden måde . stadig godt. men ikke fantastisk :(
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken