Haribo The Smurfs 160 g
Haribo The Smurfs 160 g
Haribo The Smurfs 160 g
Haribo The Smurfs 160 g
Haribo The Smurfs 160 g
Haribo The Smurfs 160 g
Haribo The Smurfs 160 g
Haribo The Smurfs 160 g

Haribo The Smurfs

160 g
1 Anmeldelser
19,95 kr.

(124,69 kr. kg)

Inkl. moms

Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Ud over en uovertruffen smag er disse vingummier således også spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.  HARIBO Smølfer inkluderer NY, sur Gargamel med kirsebærsmag - dine favoritsmølfer kommer nu i et mix af søde og syrlige smagsvarianter, perfekte at dele! Børn og voksne elsker dem virkelig... Haribos glade verden! Ingen tilsatte farvestoffer.

Ingredienser
glukosesirup, sukker, gelatine, dextrose, citronsyre [E330], æblesyre [E296], vinsyre [E334], frugt- og plantekoncentrater:, æble, surbær (aronia), solbær, gulerod, hyldebær, drue, hibiscus, citron, mango, appelsin, passionsfrugt, saflor, spirulina, aromaer, bivoks [E901], carnaubavoks [E903], hyldebærekstrakt
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer
Farve
Blå
Tema
Superhelt & Tegneserie
Smag
Jordbær, Citron, Kirsebær, Hindbær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1459 KJ / 343 Kcal. Protein: 6,9 g. Kulhydrat: 77 g. -heraf sukkerarter: 46 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,07 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Stadig godt, men
Smølferne er stadig godt, men ikke ligesom første gang jeg smagte dem . Efter jeg betalte 24 kroner, er jeg ikke så imponeret . Syntes at smagen er anderledes eller anden måde . stadig godt. men ikke fantastisk :(
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

29-02-2020

Batchkode :

L442-31018-0150801 2021

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.