Haribo The Smurfs 160 g Expand

Haribo The Smurfs

1 Anmeldelser
Haribo Haribo

160 g

5012035950309

Ny

Smølfer fra Haribo vil med garanti blive et hit hos familiens mindste. Ud over en uovertruffen smag er disse vingummier således også spændende og farverige. Smølferne har den karakteristiske blå farve og er selvfølgelig formet som smølfer, der gør vingummierne lidt sjovere at spise.

Flere detaljer

19,95 DKK

inkl. moms

124,69 DKK pr. kg

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 0,40 DKK.

HARIBO Smølfer inkluderer NY, sur Gargamel med kirsebærsmag - dine favoritsmølfer kommer nu i et mix af søde og syrlige smagsvarianter, perfekte at dele! Børn og voksne elsker dem virkelig... Haribos glade verden! Ingen tilsatte farvestoffer. 

OpbevaringsforskriftTørt og køligt
OprindelseslandStorbritannien
TilsætningsstofferIngen kunstige farvestoffer
FarveBlå
TemaSuperhelt & Tegneserie
SmagJordbær, Citron, Kirsebær, Hindbær
Bedømmelse 
26-06-2016

Stadig godt, men

Smølferne er stadig godt, men ikke ligesom første gang jeg smagte dem . Efter jeg betalte 24 kroner, er jeg ikke så imponeret . Syntes at smagen er anderledes eller anden måde . stadig godt. men ikke fantastisk :(

  Skriv en anmeldelse! !

  Skriv en anmeldelse

  Haribo The Smurfs

  Haribo The Smurfs

  Sporbarhed:

  Batchnummer :

  Varedeklaration

  Acceptér

  iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere