Haribo Sour S'ghetti 142 g
Haribo Sour S'ghetti 142 g
Haribo Sour S'ghetti 142 g
  Haribo Sour S'ghetti 142 g
  Haribo Sour S'ghetti 142 g
  Haribo Sour S'ghetti 142 g

  Haribo Sour S'ghetti

  142 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  HARIBOs køkken har haft travlt med at skabe en ny og spændende ret med vingumminudler. Sour S'ghetti vil få din tunge til at sitre med de syrlige smage af blåbær, grønt æble og jordbær. Tilfredsstil din trang med Haribo Sour Spaghetti slik. Smagen starter med at være skrap men mildnes i takt med, at du sutter på det eller tygger det.

  Ingredienser
  sukker, majssirup, majsstivelse, sorbitol/sorbitolsirup [E420], HVEDEmel, citronsyre [E330], æblesyre [E296], kunstige aromastoffer, naturlige aromaer, carnaubavoks [E903], kunstige farvestoffer, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, Allura Red AC (Red 40) [E129] *
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid, Fri for fisk
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Tyskland
  Farve
  Assorteret
  Smag
  Æble, Blåbær, Jordbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1534 KJ / 367 Kcal. Protein: 6,7 g. Kulhydrat: 90 g. -heraf sukkerarter: 50 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken