Haribo Pontefract Cakes 140 g
  Haribo Pontefract Cakes Share Size
  Haribo Pontefract Cakes 140 g
  Haribo Pontefract Cakes Share Size

  Haribo Pontefract Cakes Share Size

  1 Anmeldelser
  160 g
  På lager
  24,95 kr.

  (155,94 kr. kg)

  Inkl. moms

  Pontefract Cakes er stadig en stor del af hjertet af UK, og de fremstilles stadig i Pontefract, hvor man bruger den oprindelige opskrift med rå lakrids, og giver dem det traditionelle stempel, forbrugerne har lært at forbinde med den oprindelige Pontefract Cake. Haribo's Pontefract Cakes er blødt slik, som indeholder den fyldige og unikke smag af lakrids. Den originale Dunhills. Den naturlige smag af lakridsrodsekstrakt. Pontefract Cakes er til hver en tid uden nogen former for tilsat farve eller konserveringsmidler.

  Varebetegnelsen
  Slik med lakridssmag
  Ingredienser:
  mørk sirup, glukosesirup, sukker, stivelse, karamelliseret sukkersirup, HVEDEmel, gelatine, lakridsekstrakt (4.5%), salt, overfladebehandlingsmidler: E901, E903
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer
  Farve
  Sort
  Smag
  Lakrids
  Sliktype
  Blødt, Sødt
  Nettovægt
  160 g
  Portionsstørrelse (ca.)
  38
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1257 KJ / 296 Kcal. Protein: 5,3 g. Kulhydrat: 68 g. -heraf sukkerarter: 47 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 1,3 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Jeg er så glad for at jeg fandt dem
  Jeg er så glad for at jeg fandt dem på ikiosk siden, da jeg ikke længere kan få dem lokalt. De er meget lækre, hvis du kan lide den ægte smag af lakrids uden at være hård eller blød.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-07-2022

  Batchkode :

  L441-11021-0102101 1213

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken