Haribo Pontefract Cakes 140 g
Haribo Pontefract Cakes 140 g
Haribo Pontefract Cakes 140 g
Haribo Pontefract Cakes 140 g

Haribo Pontefract Cakes

140 g
1 Anmeldelser
19,95 kr.

(142,50 kr. kg)

Inkl. moms

Pontefract Cakes er stadig en stor del af hjertet af UK, og de fremstilles stadig i Pontefract, hvor man bruger den oprindelige opskrift med rå lakrids, og giver dem det traditionelle stempel, forbrugerne har lært at forbinde med den oprindelige Pontefract Cake. Haribo's Pontefract Cakes er blødt slik, som indeholder den fyldige og unikke smag af lakrids. Den originale Dunhills. Den naturlige smag af lakridsrodsekstrakt. Pontefract Cakes er til hver en tid uden nogen former for tilsat farve eller konserveringsmidler.

Ingredienser
sirup, glukosesirup, sukker, stivelse, karamelliseret sukkersirup, HVEDEmel, gelatine, lakridsekstrakt, salt, bivoks [E901], carnaubavoks [E903]
Allergener (indeholder)
Glute​n
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer
Farve
Sort
Smag
Lakrids
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1257 KJ / 296 Kcal. Protein: 5,3 g. Kulhydrat: 68 g. -heraf sukkerarter: 47 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 1,3 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Jeg er så glad for at jeg fandt dem
Jeg er så glad for at jeg fandt dem på ikiosk siden, da jeg ikke længere kan få dem lokalt. De er meget lækre, hvis du kan lide den ægte smag af lakrids uden at være hård eller blød.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

29-02-2020

Batchkode :

L441-31218-0102101 0930

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.