Haribo Minions 160 g
Haribo Minions 160 g
Haribo Minions 160 g
Haribo Minions 160 g
Haribo Minions 160 g
Haribo Minions 160 g
Haribo Minions 160 g
Haribo Minions 160 g

Haribo Minions

160 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.

(124,69 kr. kg)

Inkl. moms

En blanding af frugtvingummier og skumstykker med forbrugernes yndlings Haribo-smag: Jordbær, kirsebær, hindbær, æble og blåbær. Hver pose indeholder en blanding af fem unikke Minions-karakterer i de ikoniske blå og gule farver: Carl, Dave, Jerry, Tim, såvel som den lilla Evil Minion. Vi præsenterer de nye banan & is smage. En blanding af fem unikke vingummivarianter og sød skum formet som Minions karakterer - Kevin, Stuart, Jerry & amp; Dave i sine ikoniske blå og gule farver med rød & gule Bob. Perfekte at dele!

Ingredienser
glukosesirup, sukker, gelatine, dextrose, citronsyre [E330], aromaer, frugt- og plantekoncentrater:, æble, solbær, hyldebær, citron, mango, appelsin, passionsfrugt, radise, saflor, spirulina, sødkartoffel, bivoks [E901], carnaubavoks [E903]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer
Farve
Assorteret
Tema
Superhelt & Tegneserie
Smag
Banan, Æble, Tyggegummi, Hindbær, Kirsebær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1452 KJ / 342 Kcal. Protein: 6,6 g. Kulhydrat: 77 g. -heraf sukkerarter: 47 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Lækkert
Kan ikke sige noget. Lækkert ligesom forventet
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.