Haribo Milkshakes 140 g
Haribo Milkshakes 140 g
  Haribo Milkshakes 140 g
  Haribo Milkshakes 140 g

  Haribo Milkshakes

  1 Anmeldelser
  140 g
  På lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Denne sjove pose af milkshakes er fuld af åh-så-gode milky smag: jordbær, vanille og banan.

  Ingredienser
  glukosesirup, sukker, gelatine, dextrose, aromaer, frugt- og plantekoncentrater:, æble, rødbede, citron, radise, saflor, bivoks [E901], carnaubavoks [E903]
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer
  Farve
  Pink, Hvid, Gul
  Smag
  Jordbær, Vanilje, Banan
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Så bliver Haribo ikke bedre
  Nok den bedste pose Haribo jeg nogensinde har købt! Smager fantastisk godt! :)
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-05-2021

  Batchkode :

  L448-04820-0146001

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken