Haribo Jelly Babies 180 g
Haribo Jelly Babies 180 g
  Haribo Jelly Babies Share Size
  Haribo Jelly Babies 180 g
  Haribo Jelly Babies 180 g

  Haribo Jelly Babies Share Size

  1 Anmeldelser
  160 g
  På lager
  24,95 kr.

  (155,94 kr. kg)

  Inkl. moms

  Alles Haribo favorit-vingummibamser kommer i ananas, solbær, appelsin, jordbær og lime smag.

  Varebetegnelsen
  Slikgummi med frugtsmag
  Ingredienser:
  sukker, glukosesirup, gelatine, surhedsregulerende middel: E330, aromaer, frugt- og plantekoncentrater: æble, surbær, solbær, gulerod, hyldebær, drue, hibiscus, kiwi, citron, mango, appelsin, passionsfrugt, saflor, spirulina, overfladebehandlingsmidler: E901, E903, karamelliseret sukkersirup, hyldebærekstrakt
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer
  Farve
  Assorteret
  Tema
  Baby Shower
  Smag
  Appelsin, Ananas, Jordbær, Lime, Solbær
  Sliktype
  Sødt
  Nettovægt
  160 g
  Portionsstørrelse (ca.)
  25
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1482 KJ / 349 Kcal. Protein: 4,5 g. Kulhydrat: 82 g. -heraf sukkerarter: 66 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Godt køb
  Disse vingummibamser er fremragende og er af højeste kvalitet. Selvom Haribo ikke er kendt for deres Jelly Beans (vingummibamser), så synes jeg at denne version er særdeles godt ammenlignet med andre førende mærker. Jeg vil anbefale disse vingummibamser , hvis du er på udkig efter en lidt hårdere tekstur og forskellige smag. Alt i alt et godt køb.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-07-2022

  Batchkode :

  L-442-11621-01565 1815

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken