Haribo Jelly Babies 180 g
Haribo Jelly Babies 180 g
Haribo Jelly Babies 180 g
Haribo Jelly Babies 180 g
Haribo Jelly Babies 180 g
Haribo Jelly Babies 180 g
Haribo Jelly Babies 180 g
Haribo Jelly Babies 180 g

Haribo Jelly Babies

180 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.

(110,83 kr. kg)

Inkl. moms

Alles Haribo favorit-vingummibamser kommer i ananas, solbær, appelsin, jordbær og lime smag.

Ingredienser
sukker, glukosesirup, gelatine, citronsyre [E330], aromaer, frugt- og plantekoncentrater:, æble, surbær (aronia), solbær, gulerod, hyldebær, drue, hibiscus, kiwi, citron, mango, appelsin, passionsfrugt, saflor, spirulina, karamelliseret sukkersirup, hyldebærekstrakt
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer
Farve
Assorteret
Tema
Baby Shower
Smag
Appelsin, Ananas, Jordbær, Lime, Solbær
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1482 KJ / 349 Kcal. Protein: 4,5 g. Kulhydrat: 82 g. -heraf sukkerarter: 66 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Godt køb
Disse vingummibamser er fremragende og er af højeste kvalitet. Selvom Haribo ikke er kendt for deres Jelly Beans (vingummibamser), så synes jeg at denne version er særdeles godt ammenlignet med andre førende mærker. Jeg vil anbefale disse vingummibamser , hvis du er på udkig efter en lidt hårdere tekstur og forskellige smag. Alt i alt et godt køb.
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.